Я вам задаў простае прамое пытанне - такое самае якое вы задалі skorynapiterski - "Хочу вас прямо спросить, skorynapiterski, вы что - ЗА терроризм? Что-то имеете против того, чтобы наше государство организовывало борьбу с ним, проводя подобные учения? Может, вы ПРОТИВ борьбы с терроризмом?" - я - "Вы за тэрарызм?"Baleiro писал(а):Нет, Андрусь, именно памыляецеся... Я не за и не против... - я в стороне... и наблюдаю......
Я вам прывёў прыклад і задаў вам тое самае пытанне - вы одказалі - "Я не за и не против... - я в стороне... и наблюдаю..." - і гэта трэба разумець, як вам абыякава змагаяцца хтосьці дзесьці з тэрарызмам і якімі сродкамі? То чаго вы хочаце ад skorynapiterski? Вашае меркаване зараз зразумелае
А памыляюся я ці не - прачытайце маю палеміку з Mihail Mitin - яго адказы вельмі красамоўныя - двузначнага меркавання па іх быць не можа. Мо вы з чым у МАІХ постах адрасаваных не вам не згодны - пішыце - паразмаўляем. Калі вы будзеце правы - папрашу прабачэння - вы мяне ведаеце - з мяне шапка не зваліцца
Паглядзеў - сапраўды непрыемна. Магу толькі паспачуваць.Baleiro писал(а):А вот то, что пост, на который вы мне отвечаете, Андрусь, - непонятным образом - ИСЧЕЗ- это свидетельство того, что в нем содержалась очень "неудобная" для пропагандосского аларма информация, ломающая накатанный шаблон зомбирования... Ведь ни оскорблений, ни переходов на личности в нем не было.