Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel

magambaman писал(а):Нет! Здесь не будет доброты.
Не будет добродетельных укладов.
Но лишь высокомерное на Ты,
И золото бессмысленных парадов.
И снова ты и я будем смотреть.
Впадая в ступор ,будто в невесомость.
И вновь на кухнях чё-та там тереть.
И говорить за правду,и за совесть.
................................................

Pavel писал(а):
Ваш верш, Магамба? Калі так, то віншую! Вельмі якасна, я б нават сказаў: прафесійна!

magambaman писал(а):Благодарю Вас конечно.Но...
Виной тому мой трезвый вид в потоке нескончаемых возлияний

Стих - он как тест.Он отображает человека лучше всяких откровений.Рифмой лгать,очень сложно.
Не верите?
Попробуйте.
 Нейкая ўзьнесеннасць, эфемернасць існаваньня, існасьці... Ды неверагодная яснасць, хрусцячае як сьвежы сьнег разуменьне моманту, праўды жыцця, усяго свайго жыцця, сваіх недахопаў ды няшчырасьці навакольнага сьвету. Але і яго прынцыповасьці, але і яго непахісных законаў! Некамфортнае пачуцце. Але дужа моцнае і інтэнсіўнае.
 Нейкая ўзьнесеннасць, эфемернасць існаваньня, існасьці... Ды неверагодная яснасць, хрусцячае як сьвежы сьнег разуменьне моманту, праўды жыцця, усяго свайго жыцця, сваіх недахопаў ды няшчырасьці навакольнага сьвету. Але і яго прынцыповасьці, але і яго непахісных законаў! Некамфортнае пачуцце. Але дужа моцнае і інтэнсіўнае.Pavel писал(а):Веру. Стан душы пасля вялікай парці з алькаголем мне таксама вядомы. Памятаю той стан добра, яшчэ з студэнцкіх гадоў.Нейкая ўзьнесеннасць, эфемернасць існаваньня, існасьці... Ды неверагодная яснасць, хрусцячае як сьвежы сьнег разуменьне моманту, праўды жыцця, усяго свайго жыцця, сваіх недахопаў ды няшчырасьці навакольнага сьвету. Але і яго прынцыповасьці, але і яго непахісных законаў! Некамфортнае пачуцце. Але дужа моцнае і інтэнсіўнае.

magambaman писал(а):Бывают поэты разные.
Бывают которые строчат и строчат,книжки издают и тд и тп.
А бывают которые не написав не одной строчки в жизни,являются поэтами.Настоящими.По состоянию души и образу мыслей.
Вы Павел об этом не задумывались?
А я уверен.(Это я о Вас).
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5