grron писал(а):альберт писал(а):grron писал(а):Кот писал(а):Аааа))))
Ну так по пуссям - судят не за песню, читайте обвинение.
Ну дык і у 37-м судзілі не за анекдоты, а за шпіянаж і здраду РадзімеЯк вы прадказальныя...
Вот различие в менталитете, для нас беларусов это идиотизм, когда сажают идиотов за идиотские поступки, у россиян норма, как же церковь осквернили. Я вот любитель истории и считаю что все кто ведут себя некрасиво в музеях не уважают страну и их надо вешать(ну не маразм разве)
І што самае цікавае, зусім нядаўна гэтыя людзі руйнавалі храмы, ладзілі ў царквах вясковыя клубы, канюшні, гумно, а святароў ставілі да стенкі. І ніхто не абураўсяНават гэты ХХС хацелі знесці. А мумію галоўнага ворага РПЦ яны паклалі на галоўнаў плошчы краіны, і яшчэ учора хадзілі к ёй на паклон.
А сёння яны ужо апантаныя праваслаўныя і патрабуюць кары за ідыётскую правіну недалёкіх дзяўчат. Ведаеце, гэты абсурд у мяне ў галаве не ўкладваецца.
А я начинаю понимать, это удел российской империи(ИМХО) или государства, не люди ею управляют и ее направляют, а ИМПЕРИЯ УПРАВЛЯЕТ ЛЮДЬМИ И ИХ МЫСЛЯМИ, нам в маленьком государстве проще, а они вчера атеисты, сегодня православные, лет через 50 станут мусульманами, все ради своего ВЕЛИКОГО ГОСУДАРСТВА. кто думает не так тот предатель...................................ну вообще конечно маразм, ЗА ЧТО САЖАТЬ