Модераторы: Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko, Станислав Матвеев, Pavel
alizar писал(а):З ваўкамі па-воўчы.
Сибиряк писал(а):И кто тут волк?
Но за попытку зачьот. А строчек пять слабо,из головы разумеется?
alizar писал(а):Сибиряк писал(а):И кто тут волк?
Гэта народная прыказка. Мне разумець гэта як спробу абразіць наша мову ці асабіста мяне? Вы так кажыце нібыта гаворка ідзе пра нейкую мову бушменаў, на якой так дужа цяжка слова сказаць.
Сибиряк писал(а):alizar писал(а):Сибиряк писал(а):И кто тут волк?
Гэта народная прыказка. Мне разумець гэта як спробу абразіць наша мову ці асабіста мяне? Вы так кажыце нібыта гаворка ідзе пра нейкую мову бушменаў, на якой так дужа цяжка слова сказаць.
Не, я Вас наадварот пахваліў, а некаторыя патрыёты Беларусі і двух слоў звязаць не могуць, калі раптам забароняць рускі, то мабыць будуць маўчаць.
alizar писал(а):Ага, з ГТ я змагу і па-кітайскі што-небудзь ды напісаць. Ці наша мова адразу зробіцца падобнай да кітайская ?
Сибиряк писал(а):Только я вот мову понимаю без переводчика,а Вы китайский нет.Можно даже по времени ответа установить.
alizar писал(а):Сибиряк писал(а):Только я вот мову понимаю без переводчика,а Вы китайский нет.Можно даже по времени ответа установить.
Выбачайце, але што па часу адказу можна вызначыць?![]()
Калі ўзяць рандомнага расейца з вуліцы, то не будзе ён разумець значнай часткі маўлення гэта відавочны факт.
alizar писал(а):Існаванне такой рэчы як гугл ставіць пад сумнеў такі вынік. Да таго ж вы тутака здаўна блытаецеся, таму відавочна троху панабіраліся слоў.
Завучылі ж такія словы як змагар, свядомые і г.д
Сибиряк писал(а):И даже если взять с улицы случайного белоруса,то тоже не факт....
Сибиряк писал(а): А любой читающий русский,поймёт всё на 90%,как и я
Сибиряк писал(а):Специально не изучал.
.а некаторыя патрыёты Беларусі і двух слоў звязаць не могуць, калі раптам забароняць рускі, то мабыць будуць маўчаць
alizar писал(а):Слова "предпочитает" тут ніяк не падыходзіць.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1