goward писал(а):А какие русские боевики вы знаете?
Сейчас буду смотреть "Кодекс чести - 5".
Модераторы: goward, Vadim Deruzhinsky, Andrey Ladyzhenko
gervasij писал(а):staravoit писал(а):Цiхан Хрэн писал(а):Вельмі добры фільм. Асабіста ведаю яго рэжысёра. Нават прымаў удзел у мантажы стужкі. Адна праблема: на нашых экранах мы яго не убачым.
Я бы его тоже запретил. Что он нам говорит? Что защитники белорусчины суицидники.
Время плача прошло. Мы независимое государство. Нечего на людей тоску наводить. В нашей истории есть гораздо более патриотические моменты, и на них надо воспитывать подрастающее поколение, а не прививать меланхолию и отчаяние.
Кожны ўбачыць тое, што пажадае.
Я ўбачыў людзей выключнай мужнасьці. А вы - нейкіх жабракоў...
Нашае кіно павінна быць разнастайным. Нельга здымаць толькі "магутныя мускулы",нешта мусіць быць і для душы,сэрдца,розуму...
staravoit писал(а):goward писал(а):А какие русские боевики вы знаете?
Сейчас буду смотреть "Кодекс чести - 5".
staravoit писал(а):gervasij писал(а):staravoit писал(а):Цiхан Хрэн писал(а):Вельмі добры фільм. Асабіста ведаю яго рэжысёра. Нават прымаў удзел у мантажы стужкі. Адна праблема: на нашых экранах мы яго не убачым.
Я бы его тоже запретил. Что он нам говорит? Что защитники белорусчины суицидники.
Время плача прошло. Мы независимое государство. Нечего на людей тоску наводить. В нашей истории есть гораздо более патриотические моменты, и на них надо воспитывать подрастающее поколение, а не прививать меланхолию и отчаяние.
Нашае кіно павінна быць разнастайным. Нельга здымаць толькі "магутныя мускулы",нешта мусіць быць і для душы,сэрдца,розуму...
Ага. Сейчас мальчишки будут смотреть как все герои фильма сами застрелились за идею, даже не встретив врага. Наверно их вдохновит пример патриотов.
gervasij писал(а):staravoit писал(а):gervasij писал(а):staravoit писал(а):Цiхан Хрэн писал(а):Вельмі добры фільм. Асабіста ведаю яго рэжысёра. Нават прымаў удзел у мантажы стужкі. Адна праблема: на нашых экранах мы яго не убачым.
Ага. Сейчас мальчишки будут смотреть как все герои фильма сами застрелились за идею, даже не встретив врага. Наверно их вдохновит пример патриотов.
Як я разумею, вы неўважліва глядзелі фільм. Можа,нават, пад піва?)
Калі б было інакш,то пачулі б ,што атрад меў да таго шмат баеў, але быў загнаны ў пастку, абкадзены ворагам так шчыльна, што паратунку не было. Бачылі б параненых камандзіра і старога вяскоўца. Чулі б і бачылі, што патронаў у іх засталося амаль столькі, сколькі патрэбна, каб 6 чалавек застрэлілісь, каб нават іхнія трупы, не давядзі бог,параненым ці цэлым, не трапілі ў рукі ворага. Бо, па апазнанаму трупу ўся сям'я, бацькі,жонкі,дзеці, ўсе ідуць на страту..
Мужныя ваяры, якія да таго біліся з маскалямі ,біліся і далей, каб на то была магчымасць. ..
Пераглядзіце ўважліва....
Media писал(а):Жду тем с названиями "литвинмультфильм", "великолитвапесня"...
Media
Жду тем с названиями "литвинмультфильм", "великолитвапесня"...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 44